Kauppaehdot


Kaupan ehdot

Voimassa 1.08.2017 alkaen

Toimituskulut / Shipping Costs
Toimitus Suomeen vain 3 euroa. Maksu Checkout.fi palvelun kautta kaikkien pankkien verkkomaksuna, luottokortilla tai Paypalin kautta.

We deliver internationally! Credit card payments via Paypal, no paypal account required.
Shipping to EU countries 5€, other 10€.

Yleistä
Verkkokaupan tuotteita myy Luonnonele, y-tunnus 2178282-2. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen
Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.luonnonele.fi. Tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta toimituskuluineen. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. Verkkokaupan käyttäjätilin kautta voi tarkastaa tilauksen sisällön.

Maksutavat
Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa
voidaan maksaa Checkout.fi:n tarjoamilla maksutavoilla.

Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden maksaa Paypal -maksunvälityspalvelun kautta luottokortilla.
Pankin verkkopalvelussa vastaanottajana näkyy Checkout.fi. Maksu tilitetään kauppiaalle. Ongelmatapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä sähköpostitse tuotteen toimittajaan.

Palautusoikeus
Asiakkaalla on kuluttajasuojalain mukainen palautusoikeus 14 vuorokauden ajan tilauksesta,
Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia
käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Asiakaspalautus ei ole maksuton, poislukien takuuasiat. Ennen palautusta tulee ottaa yhteys myyjään.

Palautusosoite
Asiakaspalvelu luonnonele@gmail.com

Tarkemmat palautusohjeet saat yhteydenoton kautta tapauskohtaisesti.

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on
hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton jälkeen. .

Toimitustapa ja toimituskulut
Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Toimitamme tilaukset pakettina tai kirjeenä.

Luonnonele käsittelee asiakastietoja luottamuksellisesti.

Maksutavoista

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu ja Checkout Finland Oy on OPn omistuksessa.

Maksu pankkipainikkeilla

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy. Välitämme maksusi verkkokauppiaalle.
Maksut luottokorteilla

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit- ja Visa Electron -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut..

Verkkokauppa käyttää Checkout maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n (2196606-6) välille. Checkout Finland Oy vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle.